ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Θετικός ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ - Ήταν σε γλέντι γάμου πριν λίγες ημέρες

Κορονοϊός: Θετικός ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ - Ήταν σε γλέντι γάμου πριν λίγες ημέρες

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Θετικός στον ιό και ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ – Σάλος στην Αγγλία με φωτογραφίες του φορ των «Reds» από τον γάμο του αδερφού του, όπου δεν φορούσε μάσκα.

Η Λίβερπουλ ήταν ήδη «χτυπημένη» από αρκετούς τραυματισμούς και το μόνο που δεν ήθελε ήταν να έχει κι ένα νέο κρούσμα κορονοϊού. Ειδικότερα όταν αυτό αφορά τον σούπερ σταρ της, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Αιγύπτιος βρέθηκε θετικός στον ιό και ακολουθεί πλέον τις οδηγίες. Ο Σαλάχ είναι ασυμπτωματικός και τα νέα για εκείνον ανακοινώθηκαν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του, όπου είχε ταξιδέψει πρόσφατα.

«Ο Σαλάχ έχει μπει σε απομόνωση και θα γίνουν νέα τεστ τις επόμενες ώρες», αναφέρει η αιγυπτιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι αρνητικοί στα τεστ που τους έγιναν.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως στο θέμα του Σαλάχ ήδη υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και τα βρετανικά «tabloids» οργιάζουν. Ο λόγος είναι πως ο σταρ της Λίβερπουλ βγήκε θετικός στον κορονοϊό λίγες ημέρες μετά την παρουσία του στον γάμο του αδερφού του, Νασρ, στο Κάιρο.

Ο Μο Σαλάχ στον γάμο του αδερφού του στο Κάιρο πριν λίγες ημέρεςInstagram

Ο 28χορνος φορ των «Reds» δεν ήταν, πάντως, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που πήγε στο γάμο του αδερφού του αφού ήταν καλεσμένος και ο Μαχμούντ Τρεζεγκέ της Άστον Βίλα αλλά και αρκετοί ακόμα.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media, ο Σαλάχ πότε φορούσε και πότε όχι τη μάσκα του στη διάρκεια του γάμου και στο γλέντι που ακολούθησε, με τους Άγγλους ήδη να έχουν αρχίσει τη συζήτηση για το αν τήρησε τα μέτρα κι αν «κόλλησε» τον ιό στη διάρκεια της παρουσίας του εκεί…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Νέο σοκ με 3.038 νέα - Στους 38 οι θάνατοι, 336 οι διασωληνωμένοι