ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Το μέτωπο του Σάσα και ο Κουέστα

Άρης: Το μέτωπο του Σάσα και ο Κουέστα

Άρης: Οι «κιτρινόμαυροι» σύντομα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν το θέμα του Σάσα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο Κουέστα είναι επίσης ένα ερωτηματικό.

Ο Λούκας Σάσα έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Σε σημείο που να υπάρχουν αρκετές σειρήνες.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο και οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκινήσει επαφές για ανανέωση της συνεργασίας. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει υπάρχει οριστική εξέλιξη με τον έμπειρο αμυντικό μέσο.

Την τρέχουσα περίοδο, παράλληλα, πλην του Ματίγια, έχει μπει δυνατά στην εξίσωση ο Τζέιμς Τζέγκο. Ο 28χρονος Αυστραλός (γεννημένος στην Αυστρία) αμυντικός μέσος είναι δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής. Και ο Σάσα δέκατος… Ο Τζέγκο έχει αγωνιστεί και στα έξι παιχνίδια, ο Σάσα σε ένα λιγότερο κι επιπλέον υπάρχει και ο Κάτσε που σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς και θα διεκδικήσει κι αυτός δυναμικά τη θέση του.

Οπότε ο Άρης, θα πρέπει να σκεφτεί πως θα λειτουργήσει στο οικονομικό. Διότι διαφορετικά είναι τα δεδομένα για έναν παίκτη πρώτης γραμμής και άλλα αν είναι δεύτερη λύση στη θέση του. Σε κάθε περίπτωση, απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί. Ο Άρης ασφαλώς και δεν θέλει να χάσει τον Σάσα, αλλά οφείλει να σκεφτεί και το ταμείο και να μην ξεφύγει.

Ο Χούλιαν Κουέστα είναι ένα ακόμα ερωτηματικό. Ο έμπειρος Ισπανός τερματοφύλακας ανανέωσε τελικά το καλοκαίρι κι ενώ όλα έδειχναν το αντίθετο, ωστόσο, στη συνέχεια έχασε τη θέση του από τον Μπουσέ και τώρα υπάρχει και ο Σιαμπάνης, ο οποίος έπαιξε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άρης έχει ανάγκη να βγάλει νεαρούς Έλληνες και αν επιμείνει στο πρότζεκτ Σιαμπάνης, τότε ο Κουέστα θα είναι δεύτερη ή και τρίτη επιλογή με δεδομένο ότι υπάρχει και ο Μπουσέ. Είναι πολυτέλεια, λοιπόν, να υπάρχει παίκτης, όπως ο Κουέστα που παίρνει περίπου 200.000 ευρώ, στον πάγκο…