ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: «Κόλλησε» στο... μηδέν, έχασε τον στόχο (videos+photos)

Εθνική ομάδα: «Κόλλησε» στο... μηδέν, έχασε τον στόχο (videos+photos)

Εθνική ομάδα: Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που είχε κόντρα στη Σλοβενία, έμεινε στο 0-0 και δεν μπόρεσε να πάρει την άνοδο στη League B.

Οι διεθνείς τα έδωσαν όλα κόντρα στους Σλοβένους αλλά η πολυπόθητη νίκη δεν ήρθε, καθώς παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα του Όμπλακ με τίποτα!

Ως εκ τούτου ο στόχος στο φετινό Nations League δεν επετεύχθη, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της και παράλληλα την άνοδο στη League B. Αυτό σημαίνει ότι και τη νέα χρονιά θα παίζει στην τρίτη κατηγορία.

Επίσης, χάθηκε κάθε ελπίδα για παρουσία μέσω του Nations League στα playoffs για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Εθνική για να βρεθεί στο μεγάλο ραντεβού του Κατάρ θα πρέπει να το πράξει μέσω των προκριματικών της διοργάνωσης.

Εικόνες από τον αγώνα της Ριζούπολης

Η Σλοβενία έπαιζε για δύο αποτελέσματα κι ως εκ τούτου θέλησε να επιβάλει έναν πιο αργό ρυθμό στην αναμέτρηση, αλλά οι διεθνείς βρήκαν τρόπο να έχουν ρυθμό στο παιχνίδι τους.

Μάλιστα, η «γαλανόλευκη» είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος.

Η πρώτη ήρθε μόλις στο 4ο λεπτό με το πολύ καλό σουτ του Μπακασέτα να περνάει λίγο έξω, ενώ κορυφαία ήταν εκείνη του 30ου λεπτού.

Ο Φορτούνης έκανε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Τσιμίκα, αλλά ο Μπλάζιτς απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την μπάλα!

Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι επέλεξαν ένα πιο σκληρό παιχνίδι και σταδιακά ανέβασαν την ένταση στο παιχνίδι τους, αλλά ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος, χωρίς να έχουν «κλασική» ευκαιρία.

Όπως συνέβη και στα προηγούμενα ματς, η εικόνα της Ελλάδας δεν ήταν το ίδιο καλή μετά την ανάπαυλα, με αποτέλεσμα να μην είναι και το ίδιο απειλητική.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 65ο λεπτό, όταν το ωραίο σουτ του Μπακασέτα έδιωξε με εντυπωσιακό τρόπο ο Όμπλακ σε κόρνερ.

Η Εθνική έδειχνε εγκλωβισμένη στην άμυνα των Σλοβένων, αλλά στο 78' είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Φορτούνη να... σπάει στον Κουρμπέλη στη μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Με τον χρόνο να κυλάει και το γκολ να μην έρχεται, ο Φαν'τ Σχιπ τα έπαιξε όλα για όλα, με τον Παυλίδη να έχει δοκάρι μετά από εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι που έκανε στο 84'.

Μοιραία οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους στην αντεπίθεση και σε μια εξ αυτών στο 90', ο Χατζηδιάκος έκανε σκληρό φάουλ και αποβλήθηκε σωστά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Κικίλιας: Αυτό είναι το σχέδιο εμβολιασμού κατά του ιού