ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Kαρλίτος και ο Μακέντα χωρίζουν…

Παναθηναϊκός: Ο Kαρλίτος και ο Μακέντα χωρίζουν…

Παναθηναϊκός: Είναι πιθανό στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να μην παίξει με δύο επιθετικούς ο Παναθηναϊκός.

Ο Λάζλο Μπόλονι βλέπει, ότι ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στο γκολ και παρότι έκανε ευκαιρίες και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να σκοράρει.

Την ίδια στιγμή ο προπονητής του Παναθηναϊκού βλέπει, ότι ο Καρλίτος και ο Μακέντα δεν βγάζουν συνεργασίες στο γήπεδο, παρότι στις προπονήσεις γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε να αρχίσουν να «βρίσκονται» μεταξύ τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο μυαλό του Μπόλονι είναι στο παιχνίδι της Κυριακής να μείνει ένας από τους Καρλίτος, Μακέντα στον πάγκο και να προσθέσει έναν μέσο. Αν ο Βιγιαφάνιες ήταν 100% έτοιμος, για να παίξει 90 λεπτά αυτό θα ήταν σίγουρο. Το γεγονός, ότι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Αργεντίνος, για να αγωνιστεί από την αρχή κάνει διστακτικό τον Μπόλονι στο να πάρει μία τέτοια απόφαση.

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή υποδέχεται τον Παναιτωλικό και η νίκη είναι μονόδρομος. Ο Μπόλονι το ξέρει αυτό και πριν πάρει την τελική του απόφαση, για την ενδεκάδα θα περιμένει τις δύο τελευταίες προπονήσεις την Παρασκευή και το Σάββατο.

Στο μυαλό του είναι σίγουρα να αφήσει έναν εκ των δύο επιθετικών στον πάγκο και πρώτη φορά το σκέφτεται τόσο σοβαρά. Το αν θα είναι αυτή και η τελική του απόφαση θα φανεί και από την κατάσταση, που θα είναι ο Βιγιαφάνιες στις τελευταίες προπονήσεις και από την κουβέντα, που θα έχει μαζί του ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το δώρο του Πάπα στην οικογένεια του Θεού