ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: To golden boy λάμπει όλο και περισσότερο! (photos+video)

ΠΑΟΚ: To golden boy λάμπει όλο και περισσότερο! (photos+video)

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» βλέπει τον Χρήστο Τζόλη να ανεβάζει τις μετοχές του, αλλά γνωρίζει ότι χρειάζεται προσεκτική διαχείριση.

Ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξεκίνησε εντυπωσιακά κόντρα στην Αϊντχόφεν, αλλά και πάλι έμεινε χωρίς νίκη επί ολλανδικού εδάφους και πλέον σε εννέα ματς μετράει τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο, είδαν σε ένα ακόμα ματς τον νεαρό Χρήστο Τζόλη να σημειώνει γκολ. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, ο οποίος στις 30 Γενάρη θα συμπληρώσει τα 19 του χρόνια (γεννήθηκε 30/1/02) ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο.

Είναι πλέον σημαντικό στέλεχος για την ομάδα κι επιπλέον και διεθνής. Έχει φυσικά δρόμο μπροστά του. Ο Τζόλης στην Ολλανδία συμπλήρωσε 25 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Και σ’ αυτούς τους αγώνες μετράει έξι γκολ και τέσσερις ασίστ. Ανά τέσσερα παιχνίδια (ή ανά 244’ λεπτά σύμφωνα με τον συνολικό χρόνο συμμετοχής σε όλες τις διοργάνωσης) δηλαδή, μετράει μέσο όρο ένα γκολ.

Το εκπληκτικό είναι ότι από τα έξι γκολ, τα τέσσερα τα έχει σημειώσει σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Έχει δύο τέρματα με τη Μπεσίκτας στα προκριματικά του Champions League κι από ένα στα δύο ματς με την Αϊντχόφεν. Σκόραρε τόσο στην Τούμπα, όσο και στην Ολλανδία.

Την αρχή ο άσος του ΠΑΟΚ την έκανε στις 20/6/20. Στη δεύτερη επαγγελματική του συμμετοχή! Στο ματς με τον ΟΦΗ για τα πλέι οφ, μπήκε αλλαγή με το σκορ στο 0-1 υπέρ των Κρητικών και με εξαιρετική προβολή ισοφάρισε.

Το ντεμπούτο του το είχε σημειώσει λίγες μέρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου. Και μάλιστα μπήκε στα βαθιά, αφού πέρασε αλλαγή στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Τζόλης στο πρωτάθλημα, έχει μόνο ένα τέρμα, στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ, όπου σημείωσε το νικητήριο γκολ (1-0). Στα υπόλοιπα ματς δεν βρήκε δίχτυα. Του ακυρώθηκε ένα γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, είχε δοκάρι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σημαντικές ευκαιρίες στα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιτωλικό.