ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Ολυμπιακός 1-2: Πήρε το ντέρμπι, μόνος στην κορυφή! - Όλα τα γκολ

Άρης – Ολυμπιακός 1-2: Πήρε το ντέρμπι, μόνος στην κορυφή! - Όλα τα γκολ

Super League: Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη και πλέον είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Πριν από την αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης» υπήρχε τρεις αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα, πλέον υπάρχουν δύο! Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη κι ανάγκασαν τους «κίτρινους» στην πρώτη τους ήττα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη Super League. Από την άλλη, ο Άρης έχασε την ευκαιρία να φτάσει τα οκτώ σερί ματς αήττητος, επίδοση που είναι η καλύτερη στην ιστορία του.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βρήκαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο για δεύτερο συνεχόμενο ματς με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Έλληνας μέσος πέτυχε κι ένα πολύ όμορφο τέρμα με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Με το σκορ 0-2 από το 47ο λεπτό, ο έργο των γηπεδούχων ήταν πολύ δύσκολο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, πάντως, έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό, μειώνοντας με τον Μπερτόλιο στο 74'.

Στον χρόνο που απέμενε ο Άρης πίεσε αλλά οι «ερυθρόλευκοι» υπερασπίστηκαν το προβάδισμα τους και φεύγουν με το «τρίποντο» από τη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 74' Μπερτόγλιο / 29', 47' Μπουχαλάκης

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84’ Γκανέα), Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα (69’ Μπερτόγλιο), Ματίγια, Τζέγκο, Γκάμα, Γκαρσία (57’ Σίλβα), Μάνος (57’ Λόπεθ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (90+11’ Πέπε), Καμαρά, Φορτούνης (83’ Βρουσάι), Λοβέρα (63’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (83’ Κάιπερς)

Εικόνες από το ντέρμπι

Το 0-1 από τον Μπουχαλάκη

Το όμορφο δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού

Έτσι μείωσε ο Άρης

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Έτοιμος να «χτυπήσει» την Ελλάδα ο Ερντογάν