ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ που… ψάχνεται!

ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ που… ψάχνεται!

ΠΑΟΚ: Ένα απ’ τα σημαντικότερα φετινά προβλήματα του «δικέφαλου» έχει να κάνει με τον φορ…

Η επιστροφή του Άκπομ στην Αγγλία, έφερε τον ΠΑΟΚ σε διαδικασία αναζήτησης σέντερ φορ και μάλιστα με πίεση χρόνου. Ο «δικέφαλος» ξόδεψε 3.000.000 ευρώ για να κάνει δικό του το… βαρύ πυροβολικό της Ριέκα. Ο Κροάτης Αντόνιο Τσόλακ είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης. Όμως οι… πυροβολισμοί δεν έχουν αρχίσει ακόμη. Το αντίθετο μάλιστα.

Ο γεννημένος στη Γερμανία στράικερ, μέχρι τώρα που αισίως βρισκόμαστε στα τέλη Νοέμβρη, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα! Οι αριθμοί του και η παραγωγικότητά του σε γκολ, δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις προηγούμενες σεζόν του. Ο Τσόλακ έχει αγωνιστεί ήδη σε 15 επίσης αναμετρήσεις. Οι 11 με τον ΠΑΟΚ, ενώ 4 ματς πρόλαβε να δώσει με τη φανέλα της Ριέκα. Έχει κατορθώσει να βρει δίχτυα μόλις 1 φορά κι αυτή με πέναλτι (στο ματς με τον Παναιτωλικό για το Πρωτάθλημα).

Πέρα απ’ τους «ψυχρούς» αριθμούς όμως, η συμμετοχή του στο παιχνίδι του «δικέφαλου», η συνολική του παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους, δεν είναι σε καμία περίπτωση τα στοιχεία που θα περίμενε ο ΠΑΟΚ όταν τον απέκτησε. Λίγο συμμετοχικός, δε δημιουργεί για τους συμπαίκτες του απ’ τη στιγμή που δε σκοράρει (κάτι που έκανε εξαιρετικά ο Άκπομ) και η απόδοσή του είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται κάποιες μουρμούδες έως γκρίνια απ’ τους φίλους του «δικέφαλου». Κυρίως, όμως, το πρόβλημα είναι πως τον έχει ανάγκη η ομάδα, καθώς δεν είναι απλά μια ακόμη λύση στο ρόστερ, αλλά αποκτήθηκε με αρκετά λεφτά ως η βασική επιλογή για την γραμμή κρούσης. Αντίθετα όμως, ο Σφιντέρσκι τον έχει αφήσει πίσω στο rotation κι αυτό δείχνει το πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκάθαρα περιμένει περισσότερα απ’ τον φορ του, ξεκάθαρα περιμένει να αρχίσει ο Κροάτης να σκοράρει με συχνότητα που τη χρειάζεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ασφαλώς υπάρχει το ελαφρυντικό της προσαρμογής, όμως ο Τσόλακ είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής, είναι διεθνής Κροάτης και ταυτόχρονα έχει περάσει ένα σημαντικό διάστημα που θα έπρεπε να τον έχει κάνει να προσαρμοστεί μέχρι τώρα…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτσας για κρούσματα: Fake news τα περί διπλής καταγραφής από τον ΕΟΔΥ - Οργισμένη αντίδραση Χαρδαλιά