ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Από την αποχώρηση, στην ανανέωση!

Παναθηναϊκός: Από την αποχώρηση, στην ανανέωση!

Παναθηναϊκός: Ο Βασίλης Ζαγαρίτης έφθασε μία ανάσα να χαθεί από τον Παναθηναϊκό και τώρα είναι έτοιμος να ανανεώσει.

Ένας από τους παίκτες, που ευνοήθηκαν από την αποχώρηση του διδύμου Ρόκα-Πογιάτος ήταν ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Και για να το λέμε σωστά, ο ίδιος ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε, διότι έφθασε μία ανάσα από το να τον χάσει τον παίκτη.

Στην αρχή της σεζόν και μέχρι να αποχωρήσουν οι δύο Ισπανοί από την ομάδα ο Ζαγαρίτης δεν υπολογιζόταν καν. Υπήρχαν παιχνίδια, που ο Πογιάτος προτιμούσε να χρησιμοποιεί αριστερά τον Πούγγουρα και τον Μαυρομμάτη και όχι τον Ζαγαρίτη. Το είδαμε στο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα, αλλά και στην Λάρισα. Ήταν προκλητικός ο τρόπος, με τον οποίο αγνοούσαν ένα παιδί, που έδινε τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις.

Στο διάστημα αυτό ο Παναθηναϊκός είχε διακόψει κάθε επαφή με τον Ζαγαρίτη, που άρχισε να ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού είδε, ότι η ομάδα, από την οποία αναδείχθηκε δεν τον υπολόγιζε. Όλα αυτά μέχρι που έφυγαν ο Πογιάτος και ο Ρόκα από την ομάδα. Από την ημέρα εκείνη ο Ζαγαρίτης άρχισε να παίζει, μέχρι που φθάσαμε να είναι βασικός και να κάνει δύο εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό.

Πλέον ο νεαρός μπακ είναι στα πλάνα του Μπόλονι, που τον έχει καθιερώσει και όλα δείχνουν, ότι στο ερχόμενο διάστημα θα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, για την ανανέωση του συμβολαίου το, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ένα ταλέντο, που πήγε να χαθεί από τα τερτίπια του ισπανικού διδύμου, που πήγε την ομάδα πολύ πίσω…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρος ΟΛΜΕ στο Νewsbomb.gr: Εδώ και τώρα συνάντηση με Κεραμέως – Να μην ανοίξουν τα σχολεία