ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης: «Άσφαιρος» κόντρα στον ΠΑΟΚ (pics)

Αστέρας Τρίπολης: «Άσφαιρος» κόντρα στον ΠΑΟΚ (pics)

Αστέρας Τρίπολης: Οι Αρκάδες εξαιτίας της απουσίας του Μπαράλες θα παίξουν στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς το 67% των τερμάτων τους!

Η αποστολή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ούτως ή άλλως δύσκολη για τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες, όμως, θα έχουν ακόμα πιο δύσκολο έργο από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο Χερόνιμο Μπαράλες. Ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός συμπλήρωσε κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που είναι πιο δύσκολο να διεκδικηθεί η νίκη σε σχέση με κάποια μικρομεσαία ομάδα.

Μόνο που ο Μπαράλες είναι και φέτος το βαρύ πυροβολικό του Αστέρα. Η απουσία του είναι τεράστια. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με έξι γκολ και φυσικά πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Ένας αξιόπιστος επιθετικός, μία διαρκής απειλή στην αντίπαλη περιοχή. Ένας φορ δυνατός και ικανότατος στο ψηλό παιχνίδι. Ο Αστέρας, λοιπόν, θα πάει στην Τούμπα χωρίς τα έξι από τα εννέα γκολ που έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα. Ποσοστό 67%! Ακόμα δύο γκολ έχει ο Ριέρα κι ένα ο Λουίς Φερνάντεθ.

Μόλις τρεις παίκτες έχουν βρει δίχτυα για τον Αστέρα Τρίπολης και ο Μπαράλες έχει τα διπλάσια από τους άλλους δύο σκόρερ μαζί. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη απουσία για την ομάδα κι ένας λιγότερος πονοκέφαλος για την άμυνα του ΠΑΟΚ. Τόσο σε ροή αγώνα, όσο και στις στημένες φάσεις. Ο Μπαράλες δίνει βοήθειες και αμυντικά σ’ αυτό το κομμάτι.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος παραμένει ένας αξιοπρεπής ποδοσφαιριστής. Τόσο χρόνια στην Ελλάδα έχει αποδείξει την αξία του. Είναι κλασικός επιθετικός περιοχής και χωρίς αυτόν ο Αστέρας χάνει πολύ σε δύναμη. Γι’ αυτό αν και στο τέλος Γενάρη θα κλείσει τα 34 του χρόνια, οι Αρκάδες θέλουν να τον κρατήσουν για πάντα στην Τρίπολη και να κλείσει εκεί την καριέρα του.