ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 3-4: Νίκησε και την άμυνα της! - Δείτε τα γκολ (videos)

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 3-4: Νίκησε και την άμυνα της! - Δείτε τα γκολ (videos)

Super League: Η ΑΕΚ κατάφερε να λυγίσει (4-3) τον Απόλλωνα και την τραγική της άμυνα στη Ριζούπολη, σε ένα ματς που πήγε να κάνει την... αυτοκτονία της χρονιάς!

Σε ένα ματς που πήραν μια πολύτιμη νίκη για να γίνει το απαραίτητο ... restart στη σεζόν και το έπραξαν μάλιστα παίζοντας ωραία μπάλα μεσοεπιθετικά, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να κάνουν άπαντες να σχολιάζουν την άθλια εικόνα τους στην άμυνα.

Η ΑΕΚ πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο και μέχρι το 94ο λεπτό ήταν μπροστά με 4-2! Κι όμως παραλίγο να μην κερδίσει αυτό το ματς, λόγω της τραγικής της άμυνας που εξελίσσεται σε μια πολύ μεγάλη πληγή. Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο μαχητικός Απόλλωνας μείωσε στο 94ο λεπτό με τον Μπαξεβανίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Παουλίνιο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή! Για καλή τύχη της ΑΕΚ και δυστυχώς για την προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Μουνιέ ήταν σε θέση οφ-σάιντ, πριν δώσει στον Τσιλούλη, από την προσπάθεια του οποίου έγινε και το πέναλτι.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Ιωαννίδης, Λαγός - Τάνκοβιτς, Κρίστισιτς, Ινσούα

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (46΄ Τσιλούλης), Κολ, Σλίβκα, Κιτοκό (70΄ Νταουντα), Μαρκ Φερνάντεθ (80΄ Μουνιέ), Ιωαννίδης (90΄ Καραγκούνης).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Σβάρνας, Μιτάι (81΄ Ινσούα), Σιμόες (68΄ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Μάνταλος (68΄ Κρστισιτς), Λιβάγια, Γκαρσία (46΄ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (68΄ Ολιβέιρα).

Τα γκολ και highlights του αγώνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες...