ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος κάνει υπομονή να φύγει ο Μακέντα!

Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος κάνει υπομονή να φύγει ο Μακέντα!

Ο Καρλίτος έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα, αλλά έχει υπομονή, διότι περιμένει να φύγει ο Μακέντα.

Ο Καρλίτος ήρθε πριν ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό και για έξι μήνες έκανε προπόνηση, αφού δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Από το καλοκαίρι και μετά είχε δικαίωμα να αγωνιστεί και στην αρχή του πρωταθλήματος βοήθησε με κάποια γκολ, που πέτυχε.

Το τελευταίο διάστημα όμως και με την επιλογή του Μπόλονι να παίζει με έναν επιθετικό έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα. Αυτό σίγουρα τον έχει επηρεάσει, αλλά και όταν μπαίνει αλλαγή, δείχνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Δεν έχει βοηθήσει καθόλου στα τελευταία παιχνίδια ο Ισπανός φορ, που δείχνει βαρύς και εκτός φόρμας. Ο ίδιος θέλει να παίζει βασικός αλλά κάνει υπομονή, διότι γνωρίζει, ότι σε ένα μήνα το πολύ θα φύγει ο Μακέντα.

Ο Καρλίτος ξέρει ότι ο Ιταλός φορ είναι προς πώληση και ότι αν γίνει αυτό θα πάρει και πάλι την θέση του στην ενδεκάδα. Για αυτό και παρά το γεγονός, ότι ο Καρλίτος είναι δυσαρεστημένος που δεν παίζει κάνει υπομονή λίγες εβδομάδες, ώστε να βρει και πάλι την θέση του στην κορυφή της επίθεσης.

Με τον Καρλίτος έχει μιλήσει και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πιερ Ντρεοσί και τον έχει ενημερώσει για την όλη κατάσταση, για αυτό και ο Ισπανός κάνει υπομονή, παραμένει ήρεμος και περιμένει την στιγμή, που θα κερδίσει πάλι την θέση του βασικού μέσα από σκληρή δουλειά στην προπόνηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - «Σφράγισμα» δρόμων μετά τις 22.00