ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα δεν… καίγεται να φύγει!

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα δεν… καίγεται να φύγει!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να θέλει να πουλήσει τον Ιταλό φορ, αλλά ο παίκτης δεν καίγεται για να αποχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και ζητάει να βρει πρόταση, για να πουλήσει τον Μακέντα. Το καλοκαίρι τέτοια πρόταση ήρθε, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τη συζήταγε και μετά ο παίκτης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» με στόχο να κάνει ένα δυνατό δίδυμο με τον Καρλίτος.

Αυτό στην πορεία δεν έγινε και με το 4-3-3, που επιλέγει και ο Μπόλονι μετά τον Πογιάτος, ο Μακέντα και ο Καρλίτος δεν χωράνε στην ενδεκάδα. Παίζει ο Ιταλός και ο Ισπανός μένει στον πάγκο. Και οι δύο έχουν βαριά συμβόλαια και με αφορμή δύο πειθαρχικά παραπτώματα του Ιταλού ο Αλαφούζος έχει αποφασίσει να τον πουλήσει.

Το θέμα είναι ότι ο Μακέντα δεν... καίγεται να αποχωρήσει και το ενδιαφέρον, που υπήρχε το καλοκαίρι από ομάδα στα Εμιράτα τώρα δεν υφίσταται. Ο Ιταλός περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα, έχει ένα καλό συμβόλαιο και για να φύγει θα πρέπει να βρει ένα ανάλογο συμβόλαιο(πάνω από 500.000 ευρώ) και να πάει σε ομάδα, που θα καλύπτει τα θέλω του και σε χώρα που θα θέλει να ζήσει.

Είναι πολλά τα αν και ο Μακέντα δεν… καίγεται για να αλλάξει ομάδα μέσα στον χειμώνα. Ούτε ο εκπρόσωπός του ψάχνει για ομάδα. Αρα θα είναι πολύ δύσκολο να βρει ο Παναθηναϊκός πρόταση για τον παίκτη και γίνεται ακόμα χειρότερο, όταν βγαίνει προς τα έξω από τη διοίκηση η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του παίκτη με αφορμή τα παραπτώματα, αλλά με βασική αιτία το γεγονός ότι έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο, όπως και ο άλλος επιθετικός ο Καρλίτος, αλλά παίζει μόνο ένας…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Έρχεται η ασθένεια Χ - Θα είναι πιο θανατηφόρα από τον κορονοϊό»