ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Στο φημισμένο φεστιβάλ μουσικής του Σαν Ρέμο ο «Ίμπρα»!

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Στο φημισμένο φεστιβάλ μουσικής του Σαν Ρέμο ο «Ίμπρα»!

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός «σταρ» είναι μια προσωπικότητα που ξεπερνάει τα όρια του ποδοσφαίρου, συνεπώς η παρουσία του στο Σαν Ρέμο δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Ο Ιμπραΐμοβιτς θα πραγματοποιήσει guest εμφάνιση στο φεστιβάλ της ιταλικής πόλης, το οποίο είναι ένα από τα πιο φημισμένα του πλανήτη. Το 2021 θα διεξαχθεί το διάστημα 2-6 Μαρτίου, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες και η εξέλιξη της πανδημίας στην Ιταλία.

Όπως γνωστοποίησε ο Αμαντέους, παρουσιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, ο Ιμπραΐμοβιτς αποδέχθηκε τη σχετική πρόσκληση και θα είναι παρών επί σκηνής και στις πέντε ημέρες της διοργάνωσης. Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε ότι στις 3 Μαρτίου, η Μίλαν έχει αγώνα για τη Serie A με αντίπαλο την Ουντινέζε!

Το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sempremilan.com

Ο Αμαντέους διαβεβαίωσε ότι η δέσμευση του Σουηδού με το φεστιβάλ του Σαν Ρέμο δεν θα επηρεάσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη Μίλαν, αν και παραδέχθηκε -προφανώς αστειευόμενος- ότι ο ίδιος προσωπικά, ως οπαδός της Ίντερ, θα... προτιμούσε να χάσει ο «Ίμπρα» μερικά παιχνίδια των «ροσονέρι».

Το μόνο που δεν αποκάλυψε ο Αμαντέους είναι το αν ο «Ίμπρα» θα τραγουδήσει...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δραματική πρόβλεψη για τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα