ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τόμας Μίλερ άνοιξε επιχείρηση με... σπέρμα αλόγου!

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τόμας Μίλερ άνοιξε επιχείρηση με... σπέρμα αλόγου!

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τόμας Μίλερ έχει ήδη βρει με τι θα ασχοληθεί μόλις σταματήσει από την ενεργό δράση.

Αρκετοί τον έχουν χαρακτηρίσει... αντιτουριστικό, ωστόσο ο 32άχρονος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι από τους πιο επιτυχημένους Γερμανούς ποδοσφαιριστές, έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο Champions League, εννιά πρωταθλήματα κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως αποδεικνύεται ο Μίλερ είναι κι ιδιαίτερα προνοητικός καθώς ήδη έχει έτοιμη μια εταιρεία εκατομμυρίων για να ασχοληθεί μόλις αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Συγκεκριμένα, εκείνος κι η σύζυγος του Λίζα, η οποία είναι πρωταθλήτρια στην ιππική δεξιοτεχνία (βλ. ντρεσάζ), έχουν εδώ και χρόνια τη φάρμα αλόγων «Gut Wettlekam».

Μάλιστα, η φάρμα τους είναι πλέον πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως σταθμός γονιμοποίησης για ίππους ντρεσάζ. Η διαδικασία παραγγελία του σπέρματος θα γίνεται σε συνεργασία με το κέντρο αναπαραγωγής ίππων «Zuchthof Wadenspanner».

Ο Τόμας Μίλερ ευελπιστεί να γίνει «sperm millionaire».sportbible.com

Στην επίσημη ιστοσελίδα της φάρμας Μίλερ μπορεί κάποιος να βρει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ σύμφωνα με την BILD, η συγκεκριμένη διαδικασία θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή της Μπάγερν εκατομμύρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μίλερ ευελπιστεί να γίνει «sperm millionaire».

«Η Λίζα κι εγώ κάναμε ένα βήμα παραπέρα στην «ιππική ζωή» μας. Η «Gut Wettlekam» ανυπομονεί για το 2021 και τη σεζόν αναπαραγωγής με τους επιβήτορες μας» ανέφερε ο ίδιος στα social media.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 390 νέες μολύνσεις, 421 διασωληνωμένοι και 36 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο