ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φίλιπ Λαμ: «Καλύτερα οι ομοφυλόφιλοι παίκτες να το κρατούν κρυφό»

Φίλιπ Λαμ: «Καλύτερα οι ομοφυλόφιλοι παίκτες να το κρατούν κρυφό»

Την άποψη ότι οι ομοφυλόφιλοι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να κρατούν κρυφές τις προτιμήσεις του εξέφρασε ο άλλοτε αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας, Φίλιπ Λαμ.

Ο παλαίμαχος παίκτης στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Το παιχνίδι: Ο κόσμος του ποδοσφαίρου» εξέφρασε τη συγκεκριμένη άποψη, η οποία είναι δεδομένο ότι θα συζητηθεί.

Ο Λαμ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι: «Θεωρώ καλύτερο να κρατούνται κρυφές οι προτιμήσεις των ομοφυλόφιλων ποδοσφαιριστών, ακόμα και από τους συμπαίκτες τους», για να εξηγήσει στη συνέχεια πως: «υπάρχει ακόμη έλλειψη κατανόησης στον κόσμο του ποδοσφαίρου και από την κοινωνία γενικότερα. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα να βασιστείς στην ωριμότητα των αντιπάλων σου ή τους οπαδούς που θα αντιμετωπίσεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις προσβολές και άσχημα σχόλιο, ποιος θα το άντεχε;»

Επίσης, σχολιάζοντας την απόφαση του παλαίμαχου, Τόμας Χιτσλσπέργκερ να κάνει γνωστό ότι είναι ομοφυλόφιλος, μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, ανέφερε ότι ήταν μια «συνετή κίνηση κατά τη γνώμη μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ εκθέτει τους δημάρχους για την κακοκαιρία «Μήδεια»