ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Παίρνει εξιτήριο ο Κρίστιαν Έρικσεν – Το όμορφο γκράφιτι κι οι ευχές του κόσμου (photos)

Euro 2020 Κρίστιαν Έρικσεν
AP Images

Euro 2020: Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος ενδεχομένως ακόμα και την Τρίτη (15/6) να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο αρχηγός της Δανίας, Σίμον Κιάερ κι ο τερματοφύλακας της, Κάσπερ Σμάιχελ επισκέφθηκαν τον συμπαίκτη τους στο νοσοκομείο κι είχαν τη σχετική ενημέρωση, εκφράζοντας την ανακούφιση τους για την βελτίωση της κατάσταση του.

«Ήταν πραγματικά ωραίο να τον βλέπω να χαμογελάει. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία που με βοήθησε πολύ. Γνωρίζω τη γυναίκα και τα παιδιά του, είναι τρελή όλη αυτή η κατάσταση. Είμαι υπερήφανος που έχω τον Κιάερ για αρχηγό, δεν μου εκπλήσσει αυτό που έκανε που έτρεξε αμέσως να βοηθήσει τον Κρίστιαν» τόνισε ο Σμάιχελ στα ΜΜΕ της Δανίας, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της σκανδιναβικής ομάδας, Κάσπερ Χιούλμαντ τόνισε: «Με τον τρόπο του μας είπε ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε το ματς της Πέμπτης με το Βέλγιο. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για όλα τα παιδιά, για όλη την Εθνική Ομάδα».

Στη Fan Zone στην Κοπεγχάγη έχει δημιουργηθεί ένα γκράφιτι του Έρικσεν, με το όνομα του κι ένα μήνυμα που έγραφε «Ένας για όλους, όλοι για έναν». Αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί κι έγραψε στον τοίχο τις ευχές του για τον παίκτη της Ίντερ, όπως φυσικά την στήριξη τους εξέφρασαν κι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στους σημερινούς αγώνες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 472 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 18 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 353 οι διασωληνωμένοι