ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ: Αποχαιρέτησε τον Γκερντ Μίλερ - «Η καρδιά σου ραγίζει...» (photo)

Γκερντ Μίλερ
AP Images

Πελέ: Το δικό «αντίο» στον Γκερντ Μίλερ είπε ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του για τον χαμό ενός εκ των κορυφαίων επιθετικών.

Ο Μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών, ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε για καιρό με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου, όπως ήταν αναμενόμενο έσπευσε να εκφράσει τη θλίψη του, κάτι που έπραξε κι ο σπουδαίος Πελέ. Το «μαύρο διαμάντι» μέσω μηνύματος του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον θρυλικό Γερμανό, του έπλεξε το εγκώμιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε...

«Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για όσους αγαπούν το άθλημα. Όταν ένα αστέρι τόσο λαμπερό όσο ο Γκερντ, μας αφήνει, είναι αδύνατο να μην αισθανθείς την καρδιά σου να ραγίζει.

Είναι ένα αδιαμφισβήτητο είδωλο για όποιον αγαπά το ποδόσφαιρο. Ο Μίλερ ήταν ο ηγέτης που πήγε το γερμανικό ποδόσφαιρο στο επόμενο επίπεδο. Ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω δει να παίζουν και σπουδαίο ανθρώπινο ον.

Το όνομά του θα μνημονεύεται για πάντα. Μεταδίδω όλη μου την στοργή εδώ και ελπίζω ότι ο Θεός θα παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας και των φίλων του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.218 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 13 νεκροί σε 24 ώρες, στους 250 οι διασωληνωμένοι