ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκινητικές στιγμές: Οι παίκτες της Μπάγερν τίμησαν τη μνήμη του Γκερντ Μίλερ (photos)

Μπάγερν Μονάχου
Twitter: @Sporf

Μπάγερν Μονάχου: Με έναν ξεχωριστό τρόπο θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του Γκερντ Μίλερ οι παίκτες των Βαυαρών, πριν από την έναρξη του Supercup με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο πένθος την Κυριακή (15/8), καθώς ο θρυλικός Γερμανός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο Μίλερ πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Μπαγερν Μονάχου, μετρώντας 563 γκολ σε 605 συμμετοχές από το 1964 ως το 1979.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας, λοιπόν, εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Signal Iduna Park, φορώντας μπλουζάκια με το επώνυμο του και το Νο9 στην πλάτη, τιμώντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη μνήμη του.

Μετά την προθέρμανση ακολούθησαν ακόμα πιο συγκινητικές στιγμές! Την ώρα που κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ύψωσε στον ουρανό μια φανέλα του Γκερντ Μίλερ από την εποχή που αγωνιζόταν στην Μπάγερν, ενώ αντίστοιχα ο Τόμας Μίλερ σήκωσε μια τωρινή φανέλα του συλλόγου με το όνομα του θρύλου των Βαυαρών και το Νο9 στην πλάτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Η πρώτη συνέντευξη Τύπου των Ταλιμπάν - Δεν θέλουμε κανέναν εσωτερικό ή εξωτερικό εχθρό