ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ισοπέδωσε» φρουρό γηπέδου με σουτ και την «παρηγόρησε» με τη φανέλα του

Κριστιάνο Ρονάλντο
Με ένα απρόοπτο με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που γκρέμισε με σουτ μια φρουρό του γηπέδου της Γιούνγκ Μπόις ξεκίνησε η πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με ένα απρόοπτο με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που γκρέμισε με σουτ μια φρουρό του γηπέδου της Γιούνγκ Μπόις ξεκίνησε η πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League

Με το αριστερό ξεκίνησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη νέα του εποχή με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League όχι μόνο γιατί οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν την ήττα από τη Γιούνγκ Μπόις με 2-1 αλλά και γιατί ο ίδιος πρωταγωνίστησε άθελά του σε ένα επεισόδιο με θύμα μια φρουρό του γηπέδου της ελβετικής ομάδας.

Το περιστατικό που οδήγησε στην λιποθυμία της φρουρού συνέβη κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα δυνατό σουτ που βγήκε εκτός εστίας με τη μπάλα να καταλήγει πάνω στη γυναίκα φρουρό την οποία και «ισοπέδωσε».

Άμεσα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έτρεξε να δει από κοντά τι είχε συμβεί με την άτυχη φρουρό η οποία, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά παρά τη σφοδρότητα του σουτ. Ο ίδιος, δε, μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε και έμπρακτα «συγγνώμη» χαρίζοντας στη φρουρό μια φανέλα του.

Για την ιστορία, πάντως, το βράδυ της Τετάρτης δεν ήταν εντελώς «μαύρο» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έπιασε τον Ίκερ Κασίγιας στις 177 εμφανίσεις στον θεσμό και πέτυχε το 135ο του γκολ στο Champions League. Ωστόσο αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό για τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς η αποβολή του Γουάν – Μπισάκα στο 35΄ κόστισε ακριβά στην αγγλική ομάδα, η οποία ηττήθηκε με 2-1.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Στο Δικαστήριο με ειδική μάσκα η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Συγκλονιστικές οι στιγμές

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η εικόνα της Ιωάννας! Καρέ – καρέ η άφιξη στο Δικαστήριο

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)