ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Απογοητευτικός ο Άρης, «ξόρκισε» τον… κακό δαίμονα ο Βόλος – Όλα τα highlights

Super League
Intime

Super League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου (2/10) για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε το Σάββατο (2/10) η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στη Super League.

Ο Άρης είχε απογοητευτική εικόνα κόντρα στον ψυχωμένο Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Θεσσαλονίκη. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους «κίτρινους» να δημιουργούν μόλις δύο καλές φάσεις σε όλο το παιχνίδι, με την ομάδα του Τζανλούκα Φέστα που ήταν άριστα στημένη να κρατάει με σχετική άνεση το «μηδέν». Μάλιστα, αν είχε λίγη μεγαλύτερη τύχη, τότε, θα μπορούσε να είχε πάρει και το «διπλό» κόντρα σε έναν κάκιστο αντίπαλο.

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισε ο Βόλος, ο οποίος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα της Θεσσαλίας μετά την «βαριά» ήττα από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, πανηγυρίζοντας το τέταρτο «τρίποντο» σε πέντε αγώνες. Παράλληλα, «ξόρκισε» τον… κακό του δαίμονα, τους Αρκάδες, οι οποίοι πέτυχαν το πρώτο τους φετινό γκολ, ωστόσο παραμένουν δίχως νίκη.

ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-0

Άρης - Απόλλων
Τα στοιχεία του αγώνα Άρης - Απόλλων Σμύρνηςslgr.gr

Τα highlights

ΒΟΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1

Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 2-1
Οι σκόρερ του Βόλους - Αστέρας Τρίποληςslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Γκιγιέρμο Αμπασκάλ (Βόλος)

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.