ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Μπήκε ο Δουβίκας, τα πλάνα του Φαντ Σχιπ - Aναχωρεί για Γεωργία η «γαλανόλευκη»

Εθνική ομάδα
Twitter: @EthnikiOmada

Εθνική ομάδα: Ο Τάσος Δουβίκας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την εν Ελλάδι προετοιμασία για το ματς με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο παίκτης Ουτρέχτης έκανε ατομικό την Τετάρτη (6/10), καθώς ένιωσε αδιαθεσία, αλλά σήμερα γυμνάστηκε χωρίς προβλήματα και τέθηκε στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (9/10) στη Γεωργία.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ δοκίμασε σε ακόμη μια προπόνηση σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, δείχνοντας ότι φαίνεται να έχει καταλήξει στο 3-4-1-2, με τους Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τζαβέλλα να έχουν τον πρώτο λόγο.

Από εκεί και πέρα, ο Μασούρας με τον Πέλκα επέστρεψαν και διεκδικούν μια θέση στην επίθεση, με τον Παυλίδη να φαίνεται να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Δουδίκα για την άλλη στα φορ.

Η αποστολή αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής (11:00) για το Μπατούμι, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση, αύριο το απόγευμα (18:00).

Η ώρα και το κανάλι

Το ματς Γεωργία – Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση τόσο από το CosmoteSport1HD, όσο κι από το Open TV. Επίσης, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, στο LIVE του Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Πασχάλης

Κακοκαιρία Αθηνά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή -Ανησυχία για τις πυρόπληκτες περιοχές

Νίκος Χαρδαλιάς: Οι φωτογραφίες που εξόργισαν τους Τούρκους - «Πήγε σε υπό κατοχή νησιά μας»