ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Συνάντηση των συλλόγων – Στο τραπέζι η αναβολή λόγω κορονοϊού

Premier League Πρεμιερ Λιγκ
AP Images

Premier League: Με την κατάσταση να έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη λόγω των κρουσμάτων, οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος θα έχουν συνάντηση της Δευτέρα (20/12).

Οι σύλλογοι θα συζητήσουν τις επιλογές που έχουν, καθώς ήδη εννιά αγώνες έχουν αναβληθεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέντε από τα δέκα ματς αυτού του Σαββατοκύριακου δεν θα γίνουν!

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, μίλησε για την ανάγκη ακύρωσης όλων των αγώνων μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου, κάποιοι πιστεύουν ότι το διάλειμμα πρέπει να είναι μεγαλύτερο, ωστόσο υπάρχουν κι αυτοί, όπως ο Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ, που θεωρούν ότι δεν πρέπει να υπάρξει διακοπή.

«Δεν είμαι κατά της διακοπής του πρωταθλήματος, απλά δεν βλέπω το 100% όφελος από αυτό. Το να το σταματήσεις σημαίνει να σταματήσεις τώρα για μία ή δύο εβδομάδες, άρα πέντε ή έξι παιχνίδια. Πότε θέλεις να τα παίξεις; Ή απλά παίζουμε. Είναι πραγματικά δύσκολο», ανέφερε ο προπονητής των «κόκκινων», ενώ ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, τόνισε ότι: «Δεν είναι στο χέρι μου, αλλά η σαφήνεια και η διαφάνεια είναι πάντα καλή σε κάθε θέμα».

«Οι αρχές θα λάβουν την απόφαση για το αν θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι ή όχι, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουμε τους λόγους πίσω από αυτό. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο. Ξέραμε όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν ότι το πρόβλημα της Covid-19 θα μπορούσε να είναι μια πιθανότητα και είμαι σίγουρος ότι υπήρχε ένα σχέδιο Α, Β και Γ. Χρειαζόμαστε σαφήνεια», δήλωσε ο προπονητής της Αρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ενώ ο συνάδερφός του της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ, είπε ότι: «Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα και θέλουμε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Δεν έχω καμία ανησυχία, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην Premier League και στους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις. Εγώ πρέπει να προετοιμάσω την ομάδα όσο καλύτερα μπορώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελική έρευνα για τη μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα

Καιρός: «Κλείδωσαν» τα χιόνια το Σαββατοκύριακο - Τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

The Bachelor: Επεισοδιακή αποχώρηση - Πέταξε τα κοσμήματα στον Αλέξη Παππά και έφυγε