ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Αναβάλλεται το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ λόγω κρουσμάτων - Το τρίτο ματς που δεν θα γίνει

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Intime

Super League: Προς αναβολή οδεύει το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσίασε άλλα τρία κρούσματα.

Στην ΑΕΚ, οι τελευταίοι έλεγχοι δεν έδειξαν κάποιο νέο κρούσμα, ωστόσο δεν έγινε το ίδιο και στον ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης προέκυψαν τρία νέα θετικά δείγματα, φτάνοντας συνολικά τα οκτώ ενεργά. Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League, λοιπόν, το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμό για την Κυριακή (9/1) οδηγείται σε αναβολή.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα περιμένουν, πλέον, με αγωνία τους επόμενους ελέγχους για να διαπιστώσουν αν έχει περιοριστεί η διασπορά, καθώς για την Τετάρτη (12/1) έχει οριστεί το ματς με τον Παναιτωλικό (είχε αναβληθεί κι αυτό λόγω κρουσμάτων).

Το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ είναι η τρίτη αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής που δεν θα διεξαχθεί λόγω του κορονοϊού, καθώς νωρίτερα αναβλήθηκαν τα ματς Παναιτωλικός – Λαμία και Άρης – Ατρόμητος.

Η ανακοίνωση της Super League

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπουλμπασάκος στο Newsbomb.gr: Τα νοσοκομεία αντέχουν μια εβδομάδα ακόμα υπό αυτές τις συνθήκες

Άρτα: Διπλή ελπίδα μέσα στην τραγωδία - Ξύπνησε ο 16χρονος Γιάννης, γέννησε η μητέρα του

Γαλλία: Ένας 38χρονος έκοψε το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα και τα πήγε στην αστυνομία