ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ρεμπρόφ δηλώνει έτοιμος να πολεμήσει για την πατρίδα

Σεργκέι Ρεμπρόφ
AP Images

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έτοιμος να πολεμήσει για την πατρίδα του είναι ο θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας, Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ο Ρεμπρόφ μαζί με τον Σεβτσένκο ήταν ένα από τα πιο παραγωγικά επιθετικά δίδυμα τόσο στην εθνική Ουκρανίας, όσο και στη Ντιναμό Κιέβου.

Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί το ποδόσφαιρο ως προπονητής κι αυτή τη στιγμή είναι προπονητής στην Αλ-Αΐν. Όπως τόνισε ο ίδιος είναι έτοιμος να αφήσει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να επιστρέψει στην Ουκρανία και να πολεμήσει για τη χώρα του, η οποία δοκιμάζεται μετά τη ρωσική εισβολή.

«Έχω μιλήσει με δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο και θέλω να ξέρουν όλοι τι συμβαίνει. Τώρα δεν μπορώ να σκέφτομαι το ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας την υπεράσπιση της χώρας μας», ανέφερε στην ιστοσελίδα «Independent.ie».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ είμαι υπερήφανος για τους ανθρώπους, για τους στρατιώτες που μάχονται. Έχω μία δουλειά εδώ αλλά με το που τελειώσει η σεζόν, θα επιστρέψω σπίτι, στους ανθρώπους μου. Θα παλέψω, θα πάρω ένα ένα όπλο για να έχω στο χέρι. Και θα επιβιώσουμε, δεν βλέπω πιθανό τον οποιοδήποτε συμβιβασμό με τον Πούτιν».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στην πρώτη γραμμή του πολέμου ο προπονητής της Σέριφ (pics)