ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Πρεμιέρα στα playoffs με ντέρμπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Τα playoffs ξεκινούν, με την 1η αγωνιστική να περιλαμβάνει το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη δίνουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κι η μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να κρίνει πολλά.

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 3-0 των «κιτρινόμαυρων», πριν από μερικές ημέρες, κάτι που έφερε και την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη. Η αναμέτρηση της Κυριακής (13/3) αναμένεται, πάντως, να είναι τελείως διαφορετική. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φραν Βέλεθ και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ενώ απουσίες θα έχει κι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, καθώς είναι τιμωρημένοι οι Ογκνιέν Βράνιες και Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έβαλε τέλος στο αήττητο των «ερυθρόλευκων». Η ομάδα του Πειραιά θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει τη διψήφια διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο τους, κάτι που θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί της Γάνδης για το Europa Conference League, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πιθανό να προχωρήσει σε ροτέινσον, με δεδομένο ότι ακολουθεί κι ο επαναληπτικός στο Βέλγιο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για το καλύτερο.

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε επίσης:

Οριστικό! Αυξάνεται η πληρότητα των γηπέδων στο 75% - Ποιες οι προϋποθέσεις