ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Συγκινητική στιγμή στο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα - Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κυριακίδη

Super League
Intime

Super League: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παντελή Κυριακή, ο οποίος πέθανε την Κυριακή (13/3).

Συγκινητική στιγμή πριν από τη σέντρα στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να τιμούν τη μνήμη του χαμογελαστού παιδιού που πάλεψε για 13 χρόνια.

Ο Παντελής Κυριακίδης βρισκόταν σε κώμα μετά το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 24 Μαΐου 2009, όπου έχασε τη ζωή του ο πατέρας του. Οι δυο τους γύριζαν από αγώνα της ακαδημίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Στη δική μας θύμηση ο Παντελής θα είναι πάντα το χαμογελαστό παιδί, που η μοίρα αδίκησε. Η καρδιά του δεν άντεξε, τελικά. Ο Παντελής Κυριακίδης έφυγε από τη ζωή. Θα αναπαύεται πια δίπλα στον πατέρα του.

Ο Παντελής Κυριακίδης πάλευε επί 13 χρόνια για ένα θαύμα, όντας καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα. Ήταν 24 Μαϊου του 2009 όταν επιστρέφοντας από ένα τουρνουά του PAOK Academy στην Αθήνα ενεπλάκη σε τροχαίο. Ο μπαμπάς σκοτώθηκε, ο μικρός τραυματίστηκε βαριά.

Έκτοτε μάχονταν για τη ζωή του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του και την οικογένειά του ΠΑΟΚ, που πάντα τον στήριζε. Ο δικός μας Παντελής θα κηδευτεί στο χωριό Μάνδαλο, στη Σκύδρα και θα αναπαύεται μαζί με τον πατέρα του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Διαβάστε επίσης:

Super League: Η βαθμολογία και τα highlights των playoffs