ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Δύο ομάδες θα δώσουν ραντεβού στο Παρίσι! – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των ημιτελικών

Champions League
AP Images

Champions League: Το ερχόμενο διήμερο διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών, από τους οποίους θα προκύψουν οι ομάδες του μεγάλου τελικού στο Παρίσι.

Το Champions League έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία και το ερχόμενο διήμερο θα μάθουμε τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τρόπαιο στις 28 Μαΐου.

Η Λίβερπουλ κι η Μάντσεστερ Σίτι, καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμα που απέκτησαν, την περασμένη εβδομάδα, στις πρώτες αναμετρήσεις. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 2-0 της Βιγιαρεάλ, ενώ οι «πολίτες» λύγισαν 4-3 τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα «χορταστικό» ματς.

Σε περίπτωση που τα καταφέρουν, τότε θα έχουμε τον τρίτο αγγλικό «εμφύλιο» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς είχε προηγηθεί το περσινό, Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι και το Λίβερπουλ – Τότεναμ του 2019. Αν οι ισπανικές ομάδες ανατρέψουν την κατάσταση, τότε θα έχουμε «εμφύλιο» από τη χώρα της Ιβηρικής για πρώτη φορά μετά το 2016 (βλ. Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης). Οι δύο σύλλογοι της Μαδρίτης είχαν συνθέσει το ζευγάρι του τελικού και το 2014.

Τα highlights των ημιτελικών του Champions League

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη (26/4)

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης 4-3 (2' Ντε Μπράιν, 11' Ζεζούς, 53' Φόντεν, 74' Μπερνάρντο Σίλβα - 33', 82' πεν. Μπενζεμά, 55' Βινίσιους)

Τετάρτη (27/4)

Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ 2-0 (53' αυτ. Εστουπινάν, 55' Μανέ)

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΕΒΑΝΣ

Τρίτη (3/5)

Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ (22:00 - CosmoteSport1HD)

Τετάρτη (4/5)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι (22:00 - CosmoteSport1HD / Mega)

ΤΕΛΙΚΟΣ

Σάββατο (28/5)

Στο «Stade de France» του Παρισιού

Διαβάστε επίσης:

Champions League σαν Euroleague: Η UEFA εξετάζει τη θέσπιση Final Four