ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Επίσημο! Στην «Ένωση» ως το 2028 ο Ματίας Αλμέιδα

ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα
aekfc.gr

ΑΕΚ: Στην τεχνική ηγεσία της «Ένωσης» θα παραμείνει ως το καλοκαίρι του 2028 ο Ματίας Αλμέιδα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας με τον Αργεντινό τεχνικό.

Ο Αλμέιδα είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για πολλά χρόνια. Από την άλλη, οι άνθρωποι της είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του 50χρονου προπονητή και κάπως έτσι η συνεργασία τους επεκτάθηκε για ακόμα πέντε χρόνια!

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η ομάδα για το ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά, ώστε να βρεθεί στην οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη νέα συμφωνία υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10.000.000 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα. Η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028! Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!»

Ματίας Αλμέιδα: «Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα αγάπης»

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Ματίας Αλμέιδα, δήλωσε: «Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στον πρόεδρο και στη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την αγάπη του. Ήθελα πραγματικά να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή. Υπόσχομαι να συνεχίσουμε την δουλειά μας, μαζί με τους παίκτες με την ίδια και παραπάνω ένταση... Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αγάπης, πάθους και όρεξης να κερδίζεις. Πολλοι προπονητές βλέπουν την δουλειά σε μια ομάδα σαν την δημιουργία της ευκαιρίας για την επόμενη. Εγώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι. Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να είμαι στην ΑΕΚ!»

Σχετικές ειδήσεις