ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Επιβεβαίωσε τις απειλές ο Κέλετ | «Έλαβα μηνύματα κατά της ζωής μου»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Super League
Intime News

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Γιάκουμπ Κέλετ με δηλώσεις που έκανε στη Δανία, επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε απειλές, μετά το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο.

Ο Δανός διαιτητής, πάντως, αρνήθηκε ότι προέβη σε καταγγελία στην UEFA, ενώ επεσήμανε ότι: «δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να διευθύνω ξανά αγώνα της ελληνικής Super League»

Συγκεκριμένα, ο Κέλετ μίλησε στην ιστοσελίδα «Tipsbladet», όπου ανέφερε ότι: «Είναι αλήθεια ότι έλαβα πολλά άσχημα μηνύματα μετά από αυτό το παιχνίδι. Αυτό όμως είναι μέρος του να είσαι ένας κορυφαίος διαιτητής. Δοκίμασα αυτή την εμπειρία μετά από τα παιχνίδια στην ελληνική Super League. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά τρολ του διαδικτύου. Μπορεί να πει κάποιος ότι δέχθηκα αρκετά απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής μου. Είναι λίγο δύσκολο να ξεχωρίσεις ποια από αυτά τα μηνύματα είναι αληθινά, αλλά αυτό δεν με επηρεάζει καθόλου».

Να θυμίσουμε ήταν το ντέρμπι που ήρθε ισόπαλο 1-1, με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις, μετά το πέναλτι που καταλόγισε ο Κέλετ σε βάρος του Άβιλα πάνω στον Ιωαννίδη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλά παράπονα από τον Δανό κι ειδικά για την απόφαση να δώσει παράβαση στην τελευταία φάση του ντέρμπι.

Σχετικές ειδήσεις