ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οριστικές επαφές με Κουρμπέλη - Οι «Σειρήνες» του εξωτερικού και η θέλησή του

Παναθηναϊκός: Οριστικές επαφές με Κουρμπέλη - Οι «Σειρήνες» του εξωτερικού και η θέλησή του
Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Η παραμονή του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι ένα από τα βασικά ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν για τους «πράσινους».

Ο Έλληνας μέσος έφτασε τον Ιανουάριο του 2017 στον Παναθηναϊκό και τα τελευταία χρόνια είναι ο αρχηγός της ομάδας και ένας από τους βασικούς «πυλώνες» στα σχέδια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το συμβόλαιο του διεθνή άσου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, έχει «ανοίξει» η κουβέντα για το μέλλον του.

Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, αυτό που απασχολεί τον οργανισμό είναι η «μάχη» του τίτλου. Το «τριφύλλι» φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας «συγκάτοικο» την ΑΕΚ και απομένουν έξι «τελικοί». Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα δεν έχει παρουσιαστεί κάποια νέα εξέλιξη στην υπόθεση της παραμονής του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι επαφές θα αρχίσουν και πάλι μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους, τη στιγμή που υπάρχουν «Σειρήνες» από το εξωτερικό, με την Ρέιντζερς να εμφανίζεται πιο «ζεστή» για την απόκτηση του Έλληνα μέσου.

Πάντως, ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν δείχνει διάθεση να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, μια και προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις