ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βόμβα» στην Ιταλία: Ένοχος για στήσιμο αγώνων ποδοσφαιριστής της Serie A!

«Βόμβα» στην Ιταλία: Ένοχος για στήσιμο αγώνων ποδοσφαιριστής της Serie A!
ΕPA/ROBERTO BREGANI

Τεράστιο σκάνδαλο στο Ιταλικό ποδόσφαιρο με τον Αρμάντο Ίτσο της Μόντσα να καταδικάζεται σε πέντε χρόνια φυλάκιση για σύνδεση με την Μαφία και στήσιμο αγώνων.

«Πάγωσε» το ιταλικό ποδόσφαιρο, στην είδηση για την ποινή του Αρμάντο Ίτσο. Ο παίκτης της Μόντσα στη Serie A, καταδικάστηκε απ’ το δικαστήριο της Νάπολι σε πέντε χρόνια φυλάκιση. Οι κατηγορίες στις οποίες βρέθηκε ένοχος, αφορούν σύνδεση με την Μαφία και αθλητική απάτηση. Δηλαδή στήσιμο αγώνων!

Ο Ίτσο όχι απλά είναι ενεργός στην Μόντσα, αλλά αγωνίστηκε μία μέρα πριν στο ματς με τη Ρόμα. Παρ’ όλα αυτά αποφασίστηκε πως είναι ένοχος για διασύνδεση με εγκληματική οργάνωση και πως ήταν ο βασικός υπεύθυνος σε στήσιμο αγώνων για λογαριασμό της Καμόρα. Δηλαδή της Ναπολιτάνικης Μαφίας.

Συγκεκριμένα ο Ίτσο τον καιρό που αγωνιζόταν στην Αβελίνο, κρίθηκε ένοχος για το γεγονός πως ήταν εκείνος που πήρε απ’ τη Μαφία 30.000 ευρώ για να μοιράσει σε συμπαίκτες του. Προκειμένου να προκαθορίσει αποτέλεσμα, για χάρη του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα.

Ο Ιταλός τη φετινή σεζόν έχει φορέσει τη φανέλα της Μόντσα 26 φορές. Πλέον αναμένεται η αντίδραση της ομάδας της Serie A, η οποία έχει ιδιοκτήτη τον Σέλβιο Μπερλουσκόνι.