ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Έξαλλος ο Πεπ Γκουαρντιόλα λόγω... Eurovision

Μάντσεστερ Σίτι: Έξαλλος ο Πεπ Γκουαρντιόλα λόγω... Eurovision
AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση ενόψει του επαναληπτικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, λόγω της Eurovision και ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει δύο σημαντικές μάχες μέσα σε λίγες μέρες. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Έβερτον για την Premier League, σε ένα σπουδαίο ματς στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση του τίτλου, ενώ την Τετάρτη υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς του 1-1 για τα ημιτελικά του Champions League.

Ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι η ομάδα του θα έχει μια μέρα ξεκούρασης λιγότερη, μιας και δεν μπορούσε να παίξει το Σάββατο με την Έβερτον εξαιτίας του... τελικού της Eurovision στην πόλη του Λίβερπουλ!

«Δεν θέλω να με αποπροσανατολίσει η Ρεάλ επειδή έχουμε χρόνο, όχι πολύ χρόνο επειδή παίζουμε την Κυριακή, σας ευχαριστώ πολύ, όμως το ματς στο Γκούντισον Παρκ είναι προτεραιότητα.

Είμαι σίγουρος πως η La Liga και η Premier League θέλουν να βοηθούν τις ομάδες, δεν νομίζω ότι θέλουν να μας κάνουν να αισθανθούμε άβολα.

Είναι το πρόγραμμα με αυτό τον αριθμό των αγώνων που αποτελεί πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το Σάββατο εξαιτίας της Eurovision στο Λίβερπουλ και δεν έχουμε αρκετή αστυνομία για να φιλοξενηθούν δύο γεγονότα ταυτόχρονα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα, για να προσθέσει:

«Θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε, όμως έτσι είναι η κατάσταση. Δεν είναι όπως στην Γαλλία ή στην Γερμανία όπου οι ομάδες τους που παίζουν στην Ευρώπη, αγωνίζονται Παρασκευή.

Εδώ, η Premier League είναι πιο σημαντικό και το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα».