ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Βασικός υποψήφιος και πάλι ο Γκατούζο - Οι προσπάθειες των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός: Βασικός υποψήφιος και πάλι ο Γκατούζο - Οι προσπάθειες των «ερυθρόλευκων»
Intime

Ολυμπιακός: Στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας για το νέο προπονητή φέρεται πως επέστρεψε το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσιογράφος από την Ιταλία, σύμφωνα με τον οποίο, ο Ολυμπιακός έχει θέσει και πάλι τον πρώην κόουτς της Νάπολι ως τον βασικό υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Νικολό Σίρα, με μήνυμά του στον λογαριασμό του στα social media, ο «Ρίνο» είναι πλέον ο βασικός στόχος των «ερυθρόλευκων» για να αναλάβει την ομάδα από τον Ιούλιο.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται στο «τιτίβισμα» του Ιταλού δημοσιογράφου, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια για να πείσουν τον πρώην προπονητή της Νάπολι να κάνει δεκτή την πρότασή τους.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα, πρώτος στόχος του Ολυμπιακού εμφανιζόταν ο Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ο Ουκρανός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη από τη Αλ Αΐν, έχει δεχθεί κρούση από την Ομοσπονδία της χώρας του, ενώ δεν εμφανίζεται «ζεστός» να συνεχίσει στην Ελλάδα. Παράλληλα, στη λίστα είναι και οι Ερνάν Κρέσπο, Ντιέγκο Μαρτίνες, Σέζαρ Πεϊσότο και Φρανσέσκο Φαριόλι.

Σχετικές ειδήσεις