ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2: Έφοδος σε παράγοντες από Interpol για παράνομο στοιχηματισμό

Super League 2: Έφοδος σε παράγοντες από Interpol για παράνομο στοιχηματισμό
Eurokinissi

Super League 2: Έφοδος σε παράγοντες ομάδων από τη δεύτερη κατηγορία φέρεται πως έκαναν άνδρες της Interpol σε επιχείρηση για την πάταξη κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Super League 2, καθώς η Διεθνής Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας, ήτοι η Interpol, προχώρησε σε ταυτόχρονη έφοδο σε παράγοντες της κατηγορίας. Ο λόγος έχει να κάνει με την επιχείρηση για την πάταξη του κυκλώματος για παράνομο στοίχημα.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Live Sport» η επιχείρηση ετοιμαζόταν τους τελευταίους μήνες, με στόχο την πάταξη του παράνομου στοιχηματισμού, όχι μόνο στην Ελλάδα και τη Super League 2, αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη. Η αρχή είχε γίνει στην Αυστρία, ενώ ακολούθησαν κι άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έπειτα από τη συνάντηση των εισαγγελέων πέντε χωρών, της Σουηδίας, της Σλοβενίας, της Σλοβακίας και της Τσεχίας, συμπεριλαμβανομένης και την πατρίδας μας.

Η έφοδος της Interpol έγινε σε παράγοντες της Super League 2 και «χρηματοδότες», βάσει των στοιχείων που έχουν οι Αρχές, ενώ επεκτάθηκε και σε γραφεία και σπίτια, με την κατάσχεση τηλεφώνων και υπολογιστών. Η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, ενώ μερικοί απ’ αυτούς που έχουν προσαχθεί δεν άνηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο ομάδων της κατηγορίας, ενώ χρηματοδοτούσαν χωρίς να έχουν μετοχές.

Σχετικές ειδήσεις