ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1: «Καμπανάκι» πριν από την Ντνίπρο

Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» ηττήθηκε 0-1 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο, μια εβδομάδα πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο, για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Την πρώτη του ήττα στα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προβλημάτισε με την απόδοση του.

Στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε να δει περισσότερα από τους παίκτες του. Δεν τα είδε και μετά το τέλος του φιλικού δεν έκρυψε τον προβληματισμό του.

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, ενώ παράλληλα δέχθηκαν αρκετές φάσεις, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ουσιαστικά ήταν ένα «καμπανάκι» για τον Παναθηναϊκό, ενόψει των αγώνων με την Ντνίπρο.

Ο Τζούριτσιτς ήταν αυτός που ξεχώρισε, καθώς πήρε και πάλι πολλές μπάλας, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Βιλένα. Στα αξιοσημείωτα αποτελεί και το γεγονός ότι ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε για 89 λεπτά το αμυντικό δίδυμο Μάγκνουσον – Σένκεφελντ.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο άνοιξε το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή της στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπρινιόλι έσωσε τρεις φορές τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Αλβάρο Γκαρθία έκανε το 1-0 στο 57ο λεπτό, με την… τέταρτη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (61' Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (74' Κώτσιρας), Σένκεφελντ (90' Σιδεράς), Μάγκνουσον (90' Φικάι), Χουάνκαρ (61' Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (74' Ζέκα), Τσοκάι (61' Βιλένα), Τζούριτσιτς (83' Αϊτόρ), Μπερνάρ (62' Μαντσίνι), Παλάσιος (74' Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (83' Γερεμέγεφ).
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Μόρο, Τσαβάρια (63' Πριέτο), Αριντάνε, Ισί (46' Πόνσε), Τρέχο (46' Πόζο), Ντέκα, Αντρές (46' Άλβαρό), Μουμίν, Μπάλιου, Όσκαρ, Φαλκάο (46' Τομάς).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικές ειδήσεις