ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο εκπρόσωπος του Μανέ κατηγορεί τη Μπάγερν για ρατσισμό – Η απάντηση των Βαυαρών

Ο εκπρόσωπος του Μανέ κατηγορεί τη Μπάγερν για ρατσισμό – Η απάντηση των Βαυαρών

Θέμα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον μάνατζερ του Σαντιό Μανέ και τη Μπάγερν Μονάχου, με τον εκπρόσωπο του Σενεγαλέζου να αφήνει υπόνοιες για ρατσιστική συμπεριφορά.

Στην Αλ Νασρ συνεχίζει την καριέρα του ο Σαντιό Μανέ. Όμως η κακή του παρουσία στη Μπάγερν Μονάχου, δεν έχει τελειώσει οριστικά. Κι αυτό επειδή ο ατζέντης του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «RMC», άφησε να εννοηθεί πως οι Βαυαροί του φέρθηκαν ρατσιστικά. Εμπλέκοντας και τον Λιρόι Σανέ, λόγω του επεισοδίου που είχαν οι δύο παίκτες.

Ο Μπακαρί Σισέ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εάν το χρώμα του Σάντιο Μανέ πείραξε τον Σανέ, επίσης πείραξε τους διοικούντες την Μπάγερν. Δεν κατάλαβαν γιατί θα έπρεπε να πληρώσουν αυτά τα χρήματα για εκείνον».

Η Μπάγερν απ’ την πλευρά της σχεδόν αμέσως αντέδρασε αναφορικά με τις υπόνοιες για ρατσιστική συμπεριφορά:

«Ολοκληρώσαμε το συμβόλαιό μας με τον Σάντιο Μανέ με κοινή απόφαση. Οι κατηγορίες για ρατσισμό, όπως δημιουργήθηκαν από τον εκπρόσωπο του Μανέ είναι αβάσιμες. Ο Τόμας Τούχελ ποτέ δεν είπε στον Σαντιό Μανέ ότι δεν μπορεί να παίξει μαζί του. Η Μπάγερν εκτίμησε τον Μανέ και ως πρόσωπο και ως ποδοσφαιριστή.

Δυστυχώς οι κοινοί μας στόχοι, οι οποίοι τέθηκαν όταν υπογράψαμε, δεν ικανοποιήθηκαν. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε στον Σαντιό όλα τα καλύτερα και επιτυχία στη νέα του ομάδα».