ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβλήθηκε το Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη λόγω κακοκαιρίας

Αναβλήθηκε το Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη λόγω κακοκαιρίας

Εν αναμονή της κακοκαιρίας στην Ελλάδα, οι Ισπανοί βιώνουν ήδη το φαινόμενο με τις καταιγίδες να είναι τόσο ισχυρές που οδήγησαν στην απόφαση αναβολής του Ατλέτικο-Σεβίλλη.

Ο αγώνας της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σεβίλλη, ήταν προγραμματισμένος για την 4η αγωνιστική της Primera Division. Όμως η κακοκαιρία που έχει «χτυπήσει» την Ισπανία, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη χώρα της Ιβηρικής. Με τη Μαδρίτη να έχει έντονες καταιγίδες και τις προβλέψεις να αναφέρουν πως τις επόμενες ώρες το φαινόμενο θα ενταθεί.

Έτσι, το ματς που θα είχε σέντρα στις 19:30 της Κυριακής, δε θα διεξαχθεί. Η κρατική μετεωρολογική υπηρεσία της Ισπανίας έχει θέσει σε κόκκινο συναγερμό την πρωτεύουσα λόγω της κακοκαιρίας κι έτσι η La Liga σε συνεννόηση με την κυβέρνηση αλλά και τους δύο συλλόγους, προχώρησε στην αναβολή του αγώνα.

Από νωρίς το πρωί στην Ισπανική πρωτεύουσα το κράτος προειδοποιεί να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, με τις εκτιμήσεις να μιλούν για βροχές και καταιγίδες που θα φτάσουν τα 120 l/m2.

«Η πόλη αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη βραδιά και αναμένεται να καταρριφθεί ένα ιστορικό ρεκόρ βροχοπτώσεων από το 1972», δήλωσε ο δήμαρχος της Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα.

Όλα αυτά τη στιγμή που και η Ελλάδα ετοιμάζεται για την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας.