ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Συγκινητικό αντίο απ’ τον Κρίστιαν Γκάνεα

Παναθηναϊκός: Συγκινητικό αντίο απ’ τον Κρίστιαν Γκάνεα

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην πατρίδα του και δεν ξέχασε να αποχαιρετήσει τους πάντες, ευχαριστώντας για όλα και κυρίως τους γιατρούς του κλαμπ.

Από το Δεκέμβριο του 2022 άρχισε ο… Γολγοθάς του Κρίστιαν Γκάνεα. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής πέρασε κορονοϊό κι αυτό είχε ως συνέπεια να υπάρξουν επιπλοκές στην υγεία του. Περικαρδίτιδα συγκεκριμένα, με το θέμα να μην φέρνει ανησυχία για τη ζωή του, αλλά να μην του επιτρέπει να παίξει ποδόσφαιρο σε καμία περίπτωση.

Έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, για την ακρίβεια από τότε δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο. Πλέον, αποχώρησε απ’ τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο Γκάνεα σε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμά του, ευχαρίστησε τους πάντες στο «τριφύλλι» και κυρίως τους γιατρούς.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό με πολύ ενθουσιασμό, για να παίξω για τους φιλάθλους, την ιστορία και τον προπονητή, αλλά κάποιες φορές όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός... χαμογελάει.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην πράσινη οικογένεια που με δέχτηκαν και μου έκαναν την τιμή να γίνω μέλος στο πράσινο ταξίδι, ακόμα και σε λίγες περιπτώσεις. Τον προπονητή (το αφεντικό) και τους βοηθούς του που με επέλεξαν, όλους τους παίκτες που με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου απ' την πρώτη μέρα και φυσικά τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στους γιατρούς (ιδιαίτερα τον Παναγιώτη) που ήταν τόσο προσεκτικοί, επαγγελματίες και με φρόντισαν στην πιο δύσκολη στιγμή της ποδοσφαιρικής μου ζωής.

Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ σας τα καλύτερα, να συνεχίσετε να μεγαλώνετε μαζί και να συνεχίσετε να εξελίσσεστε έως ότου αυτός ο μεγάλος σύλλογος έχει την επιτυχία που του αξίζει.

Για μένα τώρα είναι καιρός να επικεντρωθώ σε νέους στόχους και νέες φιλοδοξίες σε έναν άλλο μεγάλο σύλλογο.

Ευχαριστώ για όλα Παναθηναϊκέ...».