ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δε μίλησε για ποδόσφαιρο ο Λουτσέσκου: «Δεν υπάρχουν λόγια για τις πλημμύρες»

Δε μίλησε για ποδόσφαιρο ο Λουτσέσκου: «Δεν υπάρχουν λόγια για τις πλημμύρες»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην καθιερωμένη δήλωσή του μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, αναφέρθηκε μόνο στις πλημμύρες που «χτύπησαν» ξανά την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Βόλου για την 6η αγωνιστική της Super League. Σε μια βραδιά που η Ελλάδα ταλαιπωρείται ξανά από πλημμύρες, αυτή τη φορά λόγω της κακοκαιρίας Elias. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην καθιερωμένη δήλωσή του μετά την αναμέτρηση, αρνήθηκε ουσιαστικά να μιλήσει για ποδόσφαιρο.

Στάθηκε μόνο στα όσα συμβαίνουν στον Βόλο με τις πλημμύρες. Κάνοντας την ευχή οι άνθρωποι των περιοχών της Μαγνησίας να βρουν τη δύναμη να σταθούν ξανά στα πόδια τους, μετά το μπαράζ καταστροφικών καιρικών φαινομένων που τους έχει «χτυπήσει».

Χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος από το ματς, αλλά μόλις έμαθα την κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο από τον φίλο μου Κυριάκο και είμαι πολύ στεναχωρημένος, δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό που συμβαίνει πάλι με τις πλημμύρες. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να έχουν την δύναμη να ξανασταθούν στα πόδια τους. Όσον αφορά το ματς, παίξαμε καλά και κερδίσαμε 3-0, αλλά είναι προτιμότερο να σταματήσουμε εδώ».