ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η Άστον Βίλα «σκόρπισε» την Μπράιτον

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η Άστον Βίλα «σκόρπισε» την Μπράιτον

Έξι γκολ δέχτηκε η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League από τους «χωριάτες» (6-1) για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Το καλό πρόσωπο της Μπράιτον στην Premier League, ήρθε να… σμπαραλιάσει η Άστον Βίλα. Οι «γλάροι» που είναι αντίπαλοι της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League, για την 7η αγωνιστική του Αγγλικού πρωταθλήματος, ταξίδεψαν στο «Βίλα Παρκ». Ταξίδι που θα τους μείνει… τραυματική εμπειρία.

Η Άστον Βίλα ήταν καταιγιστικά και έβαλε 6 γκολ στην ομάδα του Ντε Τσέρμπι. Η Μπράιτον ηττήθηκε 6-1, «τσαλακώνοντας» την εικόνα που είχε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Για τους «χωριάτες» είναι το τρίτο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γουότκινς που έκανε χατ τρικ. Η Βίλα γρήγορα-γρήγορα έβαλε τρία γκολ κι έκανε το 3-0 στο πρώτο μέρος, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη. Το γκολ του Φάτι για το 3-1 δεν άλλαξε κάτι, ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα για το τελικό 6-1. Για τους νικητές σκόραραν επίσης Ράμσεϊ και Ντάγκλας Λουίζ, ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Εστουπινιάν. Η Άστον Βίλα με το θρίαμβό της «έπιασε» τη Μπράιτον στους 15 βαθμούς.

Στη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός της Μπράιτον χρησιμοποίησε τους: Στιλ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Εστουπινιάν (46΄ Λάμπτεϊ), Φέλτμαν, Μαρτς (62΄ Αντινγκρά), Γκίλμουρ, Γουέλμπεκ (46΄ Ζοάο Πέδρο), Μιτόμα, Χίνσελγουντ (87΄ Μπαλέμπα), Φέργκιουσον (46΄ Φάτι).