ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Με καθυστέρηση 20 λεπτών η σέντρα λόγω ενός πανό στην εξέδρα

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Με καθυστέρηση 20 λεπτών η σέντρα λόγω ενός πανό στην εξέδρα

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός καθυστέρησε να ξεκινήσει εξαιτίας ενός πανό, το οποίο αρνούνταν να κατεβάσουν οι οπαδοί των γηπεδούχων παρά τις συστάσεις του διαιτητή Μανούχου.

ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στους Ζωσιμάδες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ωστόσο η σέντρα, που ήταν προγραμματισμένη για τις 20:30, καθυστέρησε για 18 λεπτά, λόγω ενός πανό.

«Υπάλληλοι δολοφόνοι δεν σας χωράει η πόλη», έγραφε χαρακτηριστικά το πανό που ανέβασαν οι οπαδοί των Ηπειρωτών, με τον διαιτητή Μανούχο να ζητάει να κατέβει για να ξεκινήσει το ματς.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ, Νώντας Παντελάκης πλησίασε τους οπαδούς και ζήτησε να κατέβει άμεσα, όπως κι άλλοι παίκτες των γηπεδούχων.

Αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα ο Μανούχος να πάρει τους διαιτητές και να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια, μέχρι να κατέβει το πανό.

Αυτό συνέβη λίγα λεπτά μετά και έτσι η αναμέτρηση ξεκίνησε με 18 λεπτά καθυστέρηση.

Η αναφορά των οπαδών του ΠΑΣ έχει προφανώς να κάνει με το άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στα Ιωάννινα, τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τρία αυτοκίνητα έκλεισαν τον δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Ο ΠΑΣ Γιάνενα είχε καταδικάσει την επίθεση εναντίον 4 οπαδών του, ενώ 8 άτομα είχαν συλληφθεί από την αστυνομία.