ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Παυλίδης με γκολάρα έστειλε στη ζώνη του υποβιβασμού τον Άγιαξ - Νίκη για Μαρσέιγ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Παυλίδης με γκολάρα έστειλε στη ζώνη του υποβιβασμού τον Άγιαξ - Νίκη για Μαρσέιγ

Νέα ήττα για τον Άγιαξ, αυτή τη φορά με 2-1 από την Άλκμααρ, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να σκοράρει κόντρα στην αντίπαλο της ΑΕΚ - Πρώτη νίκη μετά από 44 μέρες για τη Μαρσέιγ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε ξανά δίχτυα και οδήγησε την Αλκμααρ σε μεγάλη νίκη στο Αμστερνταμ επί του Αγιαξ με 2-1 και στην κορυφή της βαθμολογίας, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Ελληνας διεθνής φορ άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό και ο Βιτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 57', με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 73' με τον Μπούμεν.

Ο Αγιαξ, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, ήταν ξανά κακός, δείχνοντας πως δύσκολα θα βγει από τη φετινή αγωνιστική κρίση, με την ήττα αυτή να τον φέρνει στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 5 βαθμούς μετά από 6 αγώνες.

Στη Γαλλία η Μαρσέιγ, με βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, νίκησε στο «Βελοντρόμ» τη Χάβρη με 3-0, για την 8η αγωνιστική της Ligue 1, και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «Φωκαείς», επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, πήραν τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Σανγκαντέ (αυτ. 18'), Ομπαμεγιάνγκ (21') και Σαρ (83') και πανηγύρισαν νίκη μετά από 44 μέρες.

Ο Τζενάρο Γκατούζο χρησιμοποίησε τους: Λόπεθ, Μουρίγιο, Μπεμπά, Μπαλέρντι, Κλος, Ουνάχι (74' Κοντογκμπιά), Ρονζιέρ, Χαρίτ (79' Καρβάλιο), Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ και Σαρ.