ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδιανόητο: Αναβλήθηκε αγώνας Νέων της Άρσεναλ επειδή ταξίδεψε σε λάθος πόλη!

Αδιανόητο: Αναβλήθηκε αγώνας Νέων της Άρσεναλ επειδή ταξίδεψε σε λάθος πόλη!
X - Arsenal Academy

Η ομάδα U18 της Άρσεναλ αγωνιζόταν εκτός έδρας με την Μπράιτον, αλλά ο οδηγός του πούλμαν πήγε την αποστολή στο Μπόρνμουθ!

Έχουμε δει πολλά τραγελαφικά να συμβαίνουν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες διαφόρων κατηγοριών, αλλά σε αυτό το επίπεδο μοιάζει αδιανόητο.

Η ομάδα Νέων της Άρσεναλ (U18) αγωνιζόταν το Σάββατο (4/11) κόντρα στην Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον εκτός έδρας. Ένα ματς που ήταν προγραμματισμένο για τις 14:00 (ώρα Ελλάδας), στο ποδοσφαιρικό κέντρο AMEX του Μπράιτον, αλλά τελικά δεν ξεκίνησε ποτέ.

Κι αυτό γιατί το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και ολόκληρη την αποστολή των μικρών «κανονιέρηδων», κατέληξε στο... Μπόρνμουθ. Μια πόλη που βρίσκεται 152 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο προορισμού και συνολικά 2 ώρες και 21 λεπτά με αμάξι.

Κατά συνέπεια ο αγώνας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η Άρσεναλ είχε ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα U18 και ήθελε να επεκτείνει το αήττητο της σε όλες τις διοργανώσεις σε τέσσερις αγώνες.

Φυσικά το γεγονός έχει γίνει viral στα social media, με τα σχόλια κάτα από τις σχετικές ειδήσεις να είναι άκρως διασκεδαστικά. Μάλιστα στα social media της Ακαδημίας της Άρσεναλ είχε ανέβει και η ενδεκάδα της ομάδας, παρότι το πούλμαν βρισκόταν στο λάθος μέρος!