ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Νεστορίδης: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Η ατάκα του για την ΑΕΚ στο ασθενοφόρο

Κώστας Νεστορίδης: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Η ατάκα του για την ΑΕΚ στο ασθενοφόρο

Ο γιος του Κώστα Νεστορίδη ενημέρωσε για το ατύχημα που είχε ο θρύλος της ΑΕΚ και εξιστόρησε τη στιχομυθία του με τον οδηγό του ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μαρσέιγ. 

Ο παλαίμαχος άσος των ΑΕΚ και Πανιωνίου, Κώστας Νεστορίδης εισήχθη στο νοσοκομείο «Τζάνειο» έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι του, όταν έπεσε από σκάλα και χτύπησε στο κεφάλι, στο χέρι και στα πλευρά.

Όπως έγραψε ο γιος του, Γιώργος Νεστορίδης στο Facebook: «Για να δούμε την σκαπουλαρες και σήμερα;», δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πατέρα του με δεμένο χέρι.

Λίγες ώρες μετά ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του θρύλου της ΑΕΚ, ο οποίος έπεσε από σκάλα στο σπίτι του. Μάλιστα, εξιστόρησε και την στιχομυθία που είχε με τον οδηγό του ασθενοφόρου που τον παρέλαβε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μαρσέιγ, παρότι πονούσε πάρα πολύ.

«Όταν τόν πήρε τό ασθενοφόρο ο οδηγός τού λέει Κύριε Κώστα χάνουμε 1-0... τότε γυρνάει, αν καί πονούσε σε όλο του το σώμα και τού λέει, στο δεύτερο ημίχρονο θά τούς κερδίσουμε...!!!

Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την υγεία του πατέρα μου..!! Δυστυχώς δεν μπορώ νά απαντήσω στα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης καί ευχών...!!!Εχθές τό βράδυ είχε ένα ατύχημα.. έπεσε από τήν σκάλα τού σπιτιού... χτύπησε στο κεφάλι καί μπροστά και πίσω... καθώς καί τό αριστερό χέρι.. καί βέβαια όλο τό σώμα του... Ή Αξονική στο κεφάλι ήταν καλή όπως Καί ή ακτινογραφία θώρακα... Ο υπέρηχος άνω κάτω κοιλίας δεν ήταν σαφής... Ελπίζουμε ότι όλα τα πάνε καλά. .. Σάς ευχαριστώ καί πάλι νά είστε καλά.!! Θά ήθελα νά ευχαριστήσω όλους τούς γιατρούς καί νοσηλευτές τού νοσοκομείου Τζάνειο Πειραιά Γιά τήν όλη προσπάθεια...!!» έγραψε ο Γιώργος Νεστορίδης.