ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Σήκωσε τη Χρυσή Μπάλα κι αποθεώθηκε στο Μαϊάμι! – «Νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Λιονέλ Μέσι Ίντερ Μαϊάμι
EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Λιονέλ Μέσι: Ο «Pulga» σήκωσε τη Χρυσή Μπάλα στο Μαϊάμι και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη Φλόριντα κι η Ίντερ Μαϊάμι είχε ετοιμάσει μια όμορφη γιορτή προς τιμήν του, πριν από το φιλικό με τη Νιού Γιορκ Σίτι.

Ο Αργεντινός «σταρ» δεν ήταν φυσικά μόνος του, είχε μαζί του και την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του. Μάλιστα, τη σήκωσε μέσα στο κατάμεστο DRV PNK και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Ο Μέσι, μιλώντας στους φίλους της Ίντερ Μαϊάμι, είπε:

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Για μένα είναι πολύ όμορφο να το μοιράζομαι μαζί σας. Νιώθω σαν να είμαι εδώ πολύ καιρό, παρότι το διάστημα είναι μικρό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Μαϊάμι, της πόλης γενικά για την υποδοχή σε εμένα και την οικογένειά μου. Μου έδωσαν πολλή αγάπη, με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Είναι μια πόλη με πολλούς Λατίνους και με κάνει να νιώθω άνετα.

Είμαστε μαζί λίγο διάστημα και καταφέραμε κάτι σημαντικό, τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου. Είναι κάτι σημαντικό για αυτό που έρχεται την επόμενη χρονιά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη.

Θα συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε και να κερδίζουμε τίτλους. Ελπίζω να μας ακολουθήσετε. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Είναι σπουδαίο να σας έχω κοντά».

Σχετικές ειδήσεις