ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουάρντα: Παλεύει με την κατάθλιψη ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ - «Υποφέρω και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω»

Ουάρντα: Παλεύει με την κατάθλιψη ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ - «Υποφέρω και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω»

Ο Αμρ Ουάρντα ξέσπασε σε μέσο της Αιγύπτου μετά τη διάψευση των φημών περί αποχώρησής του από την Φάρκο, τονίζοντας κάνει προσπάθεια για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη.

Ο Αμρ Ουάρντα έδωσε συνέντευξη στο MBC της Αιγύπτου, όπου μίλησε για τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Ο 30χρονος πρώην άσος του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου, μεταξύ άλλων ομάδων, είχε προχωρήσει σε διάψευση των φημών που έκαναν λόγω για αποχώρησή του από την Φάρκο, την Τρίτη (15/11), μέσω story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ουάρντα εξήγησε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που έδωσε πως υποφέρει από κρίσεις πανικού.

«Όταν υπέγραψα στη Ράζα Καζαμπλάνκα κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού. Τερμάτισα το συμβόλαιο και επέστρεψα στην Αίγυπτο. Οι άνθρωποι εκεί με σεβάστηκαν.

Ο κόσμος έλεγε πως πήγα στο Ιράν και την Κύπρο, αλλά αυτό δεν συνέβη και δεν μου αρέσουν αυτά που γράφονται. Δεν αξίζω αυτή την συμπεριφορά. Χρειάζομαι υποστήριξη, όλοι κάνουν λάθη», σημείωσε αρχικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ:

«Δεν έχει τερματιστεί το συμβόλαιο μου με την Φάρκο. Γιατί λέτε αυτά τα πράγματα; Θέλετε να μην ξαναπαίξω ποδόσφαιρο; Εάν θέλετε να αποσυρθώ να το κάνω. Λαμβάνω ψυχολογική υποστήριξη από την μέρα που πήγα στη Ράζα. Οι άνθρωποι στη Φάρκο μου συμπαραστέκονται σε αυτή την κρίση που περνάω.

Εάν δεν θέλετε να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, τότε δεν θα επιστρέψω. Εάν δεν θέλετε να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, τότε θα το κάνω φεύγοντας από την Αίγυπτο. Υποφέρω ψυχολογικά και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Το ξέρουν αυτό οι άνθρωποι της Φάρκο. Ονειρεύομαι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα» ανέφερε ο Αμρ Ουάρντα.

Σχετικές ειδήσεις