ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «σκάνδαλο» του αιώνα! Σάλος με το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League γυναικών

Το «σκάνδαλο» του αιώνα! Σάλος με το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League γυναικών
SCREENSHOT - VIDEO

Viral έχει γίνει η φάση του πέναλτι που καθόρισε το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι για το Champions League γυναικών, αλλά και το γκολ που ακυρώθηκε για τις Αγγλίδες στη συνέχεια.

Σάλος έχει ξεσπάσει σε όλη την Ευρώπη με μία φάση που όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς είδε ο διαιτητής.

Η ομάδα γυναικών της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Τσέλσι, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League γυναικών.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2 έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από την Καρμόνα (είχε πετύχει το νικητήριο τέρμα της Ισπανίας στον τελικό του πρόσφατου Μουντιάλ).

Το πέναλτι, όμως, το οποίο κέρδισε η Αθενέα ντε Καστίγιο, από μαρκάρισμα της Φλέμινγκ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Κι αυτό γιατί έχει γίνει αρκετά μέτρα εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα όλοι να απορούν για το τι ακριβώς είδε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Τσέλσι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε ξανά για το 2-3, αλλά η βοηθός έδωσε οφσάιντ για παίκτρια που δεν είχε καμία συμμετοχή στη φάση, με την σκόρερ να καλύπτεται από τρεις αντιπάλους της!

Φυσικά, VAR δεν υπήρχε στον συγκεκριμένο αγώνα και η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε έναν βαθμό που δεν άξιζε με τον τρόπο που ήρθε.