ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League, Μπράιτον – ΑΕΚ: «Μέσα» ο Αραούχο | «Καμπανάκι» στον κόσμο: «Αρκεί ένα καπνογόνο...»

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ
Intime News

Europa League: Ο Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με την Μπράιτον – Έκκληση στον κόσμο από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της «Ένωσης» έβγαλε δίχως προβλήματα το πρόγραμμα της Τρίτης (28/11).

Ο Αραούχο, λοιπόν, θα είναι διαθέσιμος για το καθοριστικό ματς με την αγγλική ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League. Είναι πλέον απόφαση του Αλμέιδα το αν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς της Πέμπτης (30/11).

Όσον αφορά στον Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, ωστόσο κλήθηκε σκόπιμο να πάει συντηρητικά κάποιες ημέρες. Ο Περουβιανός θα απουσιάσει από το ματς με την Μπράιτον, αλλά κι από εκείνο με αντίπαλο τον Άρη. Στο ματς της Δευτέρας (4/12) δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

«Δύναμη μας μόνο η φωνή σας»

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ με ποστάρισμα της στα social media έκανε έκκληση στον κόσμο, για κόσμια συμπεριφορά στην αναμέτρηση με την Μπράιτον. «Δύναμη μας μόνο η φωνή σας. Αρκεί ένα καπνογόνο, ένα strobo ή μια κροτίδα για να τιμωρηθεί το γήπεδο μας», είναι το μήνυμα της «Ένωσης».

Σχετικές ειδήσεις