ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης στην κορυφαία ενδεκάδα του MLS - «Κέρδισε» ξανά τον Λιονέλ Μέσι

Ο Γιώργος Γιακουμάκης στην κορυφαία ενδεκάδα του MLS - «Κέρδισε» ξανά τον Λιονέλ Μέσι

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σάρωσε με τις εμφανίσεις του στο MLS και αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης ενδεκάδας, με τον Λιονέλ Μέσι να μένει εκτός.

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την κορυφαία ενδεκάδα του MLS, στη σεζόν που ολοκληρώνεται εντός ολίγων ημερών.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται σε αυτή, αλλά όχι και ο μεγάλος αστέρας του πρωταθλήματος, Λιονέλ Μέσι!

Μετά από ψηφοφορία που υπήρξε ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και δημοσιογράφους, ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε εκτός των 11 κορυφαίων, παρότι πήρε από το χέρι την Ίντερ Μαϊάμι και λίγο έλειψε από τις τελευταίες θέσεις να την οδηγήσει στα playoffs.

Αντίθεα, ανάμεσα στους κορυφαίους του MLS βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης για τον οποίο το σχετικό άρθρο της λίγκας αναφέρει:

«Ο Γιακουμάκης, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης της χρονιάς στο MLS 2023, σημείωσε 17 γκολ και τρεις ασίστ σε 27 αγώνες κατά την πρώτη του σεζόν στο MLS. Ο Έλληνας διεθνής, που υπέγραψε από την Σέλτικ της Σκωτίας για να αντικαταστήσει τον απερχόμενο θρύλο του συλλόγου Josef Martínez, είχε τον καλύτερο συντελεστή γκολ ανά 90 λεπτά αγώνα στο πρωτάθλημα (0,85) με τουλάχιστον 1.500 λεπτά παιχνιδιού».