ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος προπονητής στην Εθνική Βραζιλίας - Ανέλαβε κι επίσημα ο Ντοριβάλ Τζούνιορ

Νέος προπονητής στην Εθνική Βραζιλίας - Ανέλαβε κι επίσημα ο Ντοριβάλ Τζούνιορ
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αλλαγή σελίδας στην Εθνική Βραζιλίας, καθώς ο Ντοριβάλ Τζούνιορ είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Σελεσάο.

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, σε μια προσπάθεια να επαναφέρει τη «Σελεσάο» στις επιτυχίες.

Ο 61χρονος τεχνικός είχε επιβεβαιώσει πρόσφατα την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Σάο Πάουλο προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, μετά και την απόλυση του Φερνάντο Ντινίζ.

Ο Ντοριβάλ οδήγησε τη Φλαμένγκο στον τίτλο του Copa Libertadores και το Κύπελλο Βραζιλίας το 2022 προτού ενταχθεί στη Σάο Πάουλο. Επίσης έχει προπονήσει τις Ατλέτικο Μινέιρο, Ατλέτικο Παραναένσε, Ιντερνασιονάλ, Βάσκο ντα Γκάμα, Φλουμινένσε και Παλμέιρας.

Η Βραζιλία βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νότιας Αμερικής, καθώς έχει κερδίσει μόνο δύο από τα έξι παιχνίδια της έχοντας υποστεί τρεις ήττες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντοριβάλ Τζούνιορ ανέφερε: «Πρόκειται για την πραγματοποίηση ενός προσωπικού ονείρου, το οποίο κατέστη δυνατό μόνο λόγω της αναγνώρισης που έτυχα για το έργο που επιτελούσα στη Σάο Πάουλο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για όλη την αγάπη και την υποστήριξή τους».